Producten

charlesbaudelaire.jpg

Le Poison / Het Gif
Charles Baudelaire

€15,00

Ter gelegenheid van Charles Baudelaires 200ste geboortedag op 9 april 2021 koos meestervertaler Peter Verstegen zijn favoriete gedichten van Frankrijks meest bekende decadente dichter. Artistiek leider van collectief het Feest der Poëzie Simon Mulder schreef het voorwoord.

glanzendegeheimenis1.jpg

Glanzende Geheimenis
P.C. Boutens

€15,00

Een nieuwe bloemlezing uit het werk van de Zeeuwse/Haagse dichter P.C. Boutens door Simon Mulder, begeleid door de eerste Feest der Poëzie Podcast waarin oude en nieuwe opnamen van voordrachten en liederen naar Boutens' teksten door Haagse componisten!

boekjes-gebirtig-rauch.jpg

Mijn liederen
Mordechai Gebirtig: €15,00

Vormen van vrede
Elte Rauch: €18,99

Op 4 mei presenteerden wij in het kader van 75 jaar Bevrijding een online voorstelling van Theater na de Dam: 'De Liederen van Mordechai Gebirtig'. Wij bieden ter gelegenheid hiervan de bijbehorende boeken aan.

zachtekrachten-boekje.jpg

De Zachte Krachten
zullen zeker winnen

€22,50

Een keuze uit de poëzie van Henriette Roland Holst, geflankeerd met portretten en citaten, samengesteld door Simon Mulder en Elte Rauch uit de poëzie van Henriette Roland Holst, de belangrijkste dichteres van de vorige eeuw.

muzeapp2.jpg

Muze Poëzie App
Download hem gratis

dl_ico_iphone
dl_ico_android

Elke week een nieuw voorgedragen gedicht en prachtige poëzieroutes om te volgen.

gorter1

Simon Mulder
Herman Gorter - Verzen 1890

€12,00

Voordrachtskunstenaar Simon Mulder presenteerde in oktober 2015 in samenwerking met soundscape-artiest Beggar Brahim de CD 'Herman Gorter - Verzen 1890'.

avg-boekjes2.jpg

Avantgaerde:
Leest der Poëzie

€15,00 per exemplaar

Een tijdschrift voor de dichtkunst, vooral gericht op het vormvaste gedicht. Het wordt door de dichters zelf uit loden letters met de hand gezet en ambachtelijk gedrukt op een zware kwaliteit papier met een klassieke drukpers.

diepenbrock-cd.jpg

Project Diepenbrock
Dubbel CD

€12,00

Voor Project Diepenbrock heeft Stichting Feest der Poëzie musici uit verschillende genres uitgenodigd om, geïnspireerd door de Nederlandse componist Alphons Diepenbrock (1862-1921), gedichten uit de vierde editie van handgemaakt poëzieperiodiek Avantgaerde te toonzetten.

genever.jpg

Geest der Poëzie
Genever

€17,50

De Geest der Poëzie is een jenever die doet denken aan het Amsterdam van de late 19e eeuw: de dichters van de jaren 1880 gingen 'aan de sjouw' langs de bierhuizen, cafés-chantants en tingeltangels van de Nes, dronken en aten op het Rokin en in de Kalverstraat en maakten nieuwe literatuur.

Copyright
Stichting Feest der Poëzie